Sinterklaascentrale Alpen aan den Rijn

Sinterklaascentrale Alpen aan den Rijn

9 / 10.0
(102 stemmen)
Kortsteekterweg 44 (tegenover)
2407AH Alphen Aan Den Rijn
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0644553553
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtsinterklaas@scoutingwillembarendsz.nl
52.1167014.694395
102 4.5 15 9
Gemiddelde waardering uit 102 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Hoe ziet een bezoek van de Sint er uit?

Familiebezoek:

Sinterklaas komt samen met 2 pieten bij jullie aan huis om het Sinterklaasfeest met jullie gezin of familie te vieren!
Het bezoek van de Sint en zijn Pieten duurt ongeveer een half uur. Onze chauffeur zorgt ervoor dat de Sint en zijn Pieten keurig op tijd bij jullie thuis arriveren.

Sinterklaas komt uiteraard heel goed voorbereid bij je thuis: Na je boekingverzoek ontvang je per e-mail een bevestiging met de voorlopige reservering en een formulier waar je belangrijke feiten kunt invullen over alle aanwezigen, groot en klein (dus ook over papa, mama of zelfs opa en oma!). Op dit formulier kunnen ook overige wensen ingevuld worden (wel of liever geen strooigoed , wel of niet bij de Sint of Piet op schoot, kadootjes die klaarstaan in de garage, enz.)

Scholen, Bedrijven, Instellingen en Verenigingen

Sinterklaas bezoekt ook instellingen, verenigingen en basisscholen.

Een bezoek aan jullie vereniging, bedrijf, instelling of school met meerdere Pieten is dan ook mogelijk.

Geinteresseerd? Stuur een e-mail voor de mogelijkheden (b.v. een specifieke datum, een thema waarin de Pieten meespelen) en de kosten.

Kenmerken

Kenmerken:
Sinterklaas huren
Sinterklaas huren voor gezinsbezoek
Sint en 2 Pieten op bezoek
Sinterklaas op bezoek bij Basis School of vereniging
Bedrijfsbezoeken
Sint en meerdere Pieten in winkelcentra, op markten

Reviews

Plaats een review
|
Voor het eerst Sint en Piet op bezoek
Gisteren, 4 december 2016, hebben we voor het eerst Sint en Piet op bezoek gehad. Wij, de grootouders, hebben kind en kleinkinderen uitgenodigd. Het was een geweldig feest en van ons uit grote waardering voor Sint en Piet, die het geweldig deden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Sint Alphen aan den Rijn
We hebben voor het eerst Sint en zijn Pieten bij ons langs geweest. We hebben nooit zoiets gedaan, dat was erg leuk we waren erg verrast! We zijn zeer tevreden en we gaan weer volgend jaar de sint en de pieten van Scouting Willem Barendsz laten organiseren!
Sint en de pieten deden erg leuk! Ze waren optijd Ze houden aan de afspraak
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Genoten van jullie bezoek
De kinderen van onze medewerkers hebben genoten van jullie bezoek bij ons bedrijf. De Sint en Pieten gingen erg leuk met de kinderen om. De kinderen waren enthousiast en daardoor uiteraard ook de ouders. Mede dankzij jullie hebben we een heel gezellig Sinterklaasfeest gehad. Nogmaals bedankt voor jullie bezoek!
Muziekpiet speelde gitaar. Jullie waren op tijd aanwezig. Er was tijd voor een foto met de Sint en Pieten.
Sorry, geen minpunten
Waardering:
5.0 10.0
|
geweldig!
Wij genieten al jaren van een bezoek van de Sint bij ons thuis. Wij hebben een zoon met downsyndroom, die het waarschijnlijk zijn hele leven leuk vindt dat de Sint op bezoek komt. We zijn zeer enthousiast over scouting Willem Barendsz.
Het hele bezoek is een groot pluspunt!
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Wat een feest!
Wat hebben wij met onze kinderen en kleinzoons genoten van de komst van Sint en zijn Pieten! Heel veel dank daarvoor, we kijken er met veel plezier op terug.
Uitstekende Sint en gezellige meedansende Pieten
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig bezoek
Zondag 29 november 2015 kwam als verrassing Sinterklaas bij ons thuis. Het was 1 groot feest. Onze 2 jarige zoon heeft zijn ogen uitgekeken, heerlijk gezongen en gedanst met de zwarte pieten en samen de cadeautjes zoeken. Zelfs de opa's en oma's werden niet overgeslagen. Een middag om nooit te vergeten.
Super gezellig!!! En alle info is goed en makkelijk te regelen met de e-mail piet
GEEN!!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Sinterklaas als vanouds
Liefst 7 kleinkinderen, waarvan één nog baby, hebben genoten van de komst van de echte Sint en zijn Pieten. Wat waren ze onder de indruk. Wat hebben de ouders en wij (Oma en Opa) ook meegenoten. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Niemand was bang! Alle kinderen wilden wel wat, op schoot, of een liedje zingen.
Géén!
Waardering:
5.0 10.0
|
4 december
Lieve Sint en Pieten, Jullie bezoek was geweldig. We hebben allemaal erg genoten! Super bedankt! Een goede en behouden terug reis. Met vriendelijke groeten, namens ons allen, Jessica Mulder
Waardering:
5.0 10.0
|
Fantastisch feest bij ons op het bedrijf
Op zaterdag 30 november hielden we een sinterklaasfeest voor de kinderen van onze medewerkers, zo'n 24 kinderen met hun ouders waren aanwezig. De Sint is erg goed geinformeerd en zeer professioneel. De Pieten gingen ook geweldig met de kinderen om en hebben eea tot een echt feest gemaakt. Van iedereen kregen we te horen dat het zeer geslaagd was en dat dit zeker te danken is aan de invulling van Sint en zijn pieten. De foto's spraken boekdelen en we krijgen nog steeds reacties binnen over hoe leuk het was. Echt een aanrader en we onthouden jullie zeker voor een volgende keer.
Goede communicatie vooraf, snelle follow up bij vragen, de Sint formulieren hielpen veel, flexibel. Op de dag zelf, aandacht voor iedereen, goed geinformeerd, aangeleverde informatie ook echt gebruikt (ook de last minute info). Overtuigende Sint, we hadden gevraagd om gekleurde pieten dit kon ook allemaal en er is een leuk verhaaltje van gemaakt.
wat ons betreft geen !
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijk avondje!!
Gespannen zat onze kleinochter Jade liedjes te zingen en hief precies op tijd Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht aan. Met grote ogen zag ze Sint en zijn twee Pieten binnen komen. Gelijk was er een gezellige sfeer en Sint had zijn boek paraat met de bijzonderheden van Jade. De Pieten zongen liedjes en deden trucjes. Sint betrok de aanwezige ouderen in het verhaal en het bezoek was voorbij voordat we er erg in hadden, het was superleuk!!!
Vlotte Sinterklaas, leuke Pietjes, het viel niet een keer stil Sint hield het goed gaande, Sint en de Pieten waren goed/mooi gekleed, het bezoek werd niet afgeraffeld of kregen we de indruk dat men onder tijdsdruk zat (wat logisch is want er moet nog meer bezoekjes gebracht worden)
Waardering:
5.0 10.0
|
Suikergoed en Marsepein: ook dát is integratie
SUIKERGOED EN MARSEPEIN…GOED OM IN TE BURGEREN Verwonderd luisteren de taalmaatjes van Samenspraak naar de vraag van Sinterklaas: “Wie van u weet wat marsepein is? en suikergoed?”… Tja, lastige vragen voor iemand uit China, Somalië, Eritrea of Cuba – om naar iets te noemen. Toch genoot de groep anderstaligen volop van het Sinterklaasfeest dat vorige week gehouden werd in restaurant De Vrienden. De anderstaligen maken deel uit van het projekt Samenspraak van het Gilde. Een projekt waarbij een anderstalige wekelijks een uurtje Nederlands oefent met een Nederlandstalige vrijwilliger. Vanavond zijn er 12 nationaliteiten bijeen: Indonesië, China, Ghana, Eritrea, Irak, Somalië, Cuba, Irak, Roemenië, Tskechië, Polen, Brazilië en Mexico. In geen van de landen is het fenomeen Sinterklaas bekend. Een reden temeer voor de Sint om de taalmaatjes te verrassen met een paar vragen die hen de nodige hoofdbrekens kosten. Wat wie weet er nou wat ‘marsepein’ is? en wat zijn ‘pepernoten’ en waarom is suiker ‘goed’? Dat het lekker is, is duidelijk. Met het opeten hebben onze taalmaatjes dan ook minder moeite… Via een spel waarbij de deelnemers Nederlandse uitdrukkingen (zonder te praten) uit moeten beelden, nadert de avond het einde. Echter niet zonder HET jaarlijkse hoogtepunt: de fotosessie met de Sint en zijn Pieten. Alle deelnemers staan in de rij om persoonlijk vereeuwigd te worden met de Goedheiligman en zijn zwarte Pieten. Als bewijs voor thuis: we zijn écht in Nederland hoor en we doen mee met het Sinterklaasfeest!!
Sint en z'n Pieten zaten ook dit jaar weer geweldig in hun rol! Hielden de mensen bezig met allerlei vragen en verzoeken. Haalden voor iedereen een leuk woordje uit het Grote Boek. Amuseerden de Nederlandstalige taalmaatjes bijzonder leuk met hun humor. Want dat heeft de Sint. Erg leuk en daarom: complimenten van de organisatoren en van ondergetekende. Lenie Dingemanse, Secretaris/PR Gilde Alphen ad Rijn
er is me niets opgevallen dat hieronder geplaatst zou kunnen worden
Waardering:
5.0 10.0
|
Sint, jullie waren TOP!
Beste Sint en Pieten, Ik/wij wilden jullie nog even laten weten heel blij te zijn dat jullie langs geweest zijn. Jullie waren echt top !!!!!!! Bedankt! Liefs Jessica (namens fam Egmond, Post en opa en oma Steijn)
Waardering:
5.0 10.0
|
Wat een super feestje!
Sinterklaas en Pieten (3 stuks) zaten goed in hun rol. Sinterklaas gaf iedereen voldoende aandacht, maar uiteraard voornamelijk de twee kinderen. De Pieten zorgden voor een gezellige sfeer en waren erg grappig en lief voor de kindjes. Ze hebben er een gezellig feestje van gemaakt! Bedankt!
Waardering:
5.0 10.0
|
Een tien met een griffel!
Sinterklaas kwam op zaterdag 1 december om 18.45 uur, vergezeld van 4 Pieten. De Sint én de Pieten speelden hun rol professioneel! De opgestuurde informatie werd goed gebruikt zodat er met iedereen een persoonlijk gesprekje mogelijk was. De kleindochter van 7 jaar (waarvoor we dit organiseerden) zei 's avonds toen ze naar bed ging, met een diepe zucht en een gelukzalige glimlach op haar gezicht: "Dit was de mooiste dag van m'n hele leven!". Dat zegt volgens mij helemaal genoeg. Wij bedanken de Sint en z'n Pieten van harte! Professioneel, humoristisch, persoonlijk, met initiatief en de regie voerend op een releaxte en vanzelfsprekende manier. BRAVO!
Goed geïnformeerd. Persoonlijk. Kon goed uit de voeten met onverwachte vragen. Sloot aan bij het Sinterklaasjournaal. Indrukwekkend, achtenswaardig en geloofwaardig.
geen enkel minpunt.
Waardering:
5.0 10.0
|
Grappige, gezellige, onvergetelijke middag!
Beste Sinterklaas
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

RA22 Scouting Uithoek(8.2/10.0)2.4km
Alphen Aan Den Rijn - Sportlaan 8
Sinds jaar en dag helpen de Rowans van scouting de Uithoek de Sint en zijn Pieten met het organiseren van het heerlijk avondje.Ook in 2009 gaan de Rowans weer op een succesvolle manier Sinterklaas bijstaan.Wilt u ook dat de Sint en Pieten even tijd vrij maken om u en uw gezin een bezoekje te...meer...
Kenmerken: Sinterklaas huren
 
 
Sint in Alphen(8.4/10.0)2.6km
Alphen Aan Den Rijn - Rijnkade 1
Sint in Alphen levert sinds jaar en dag Sint en Pieten voor huisbezoeken, bedrijfsbezoeken, winkelcentra, scholen, verenigingen, etc. Daarnaast verzorgen wij de Alphense intocht en het Alphense Sinterklaasjournaal. Onze ervaren teams maken van ieder bezoek een onvergetelijk moment. De opbrengst van...meer...
Kenmerken: Bedrijfsbezoeken, Sint en Pieten op bezoek, Sinterklaas huren, Sinterklaasbezoek "op het randje", ...
 
 
Sint-Centrale-Alphen(8.2/10.0)3.3km
Alphen Aan Den Rijn - Nigeriapad 071
de Sint en zijn Pieten komen naturlijk bij uw lieve kinderen langs met al meer dan 5 jaar ervaring weten wij met alle situaties om te gaan! bij u op het werk of thuis / instelling Particulieren : Wij zijn rook en alchohol vrij!! 20 min. Sint+2 Pieten incl. strooigoed € 45,00 20 min. Sint+1 Piet...meer...
Kenmerken: 1,2,3,4,5 December, Sint & Piet bezoek, feest, huisbezoek, ...
 
 
Scouting Willem Barendsz(8.4/10.0)4.6km
Alphen Aan Den Rijn - Lokhorst 75
Hoe ziet een bezoek van de Sint er uit? Familiebezoek: Sinterklaas komt samen met 2 pieten bij jullie aan huis om het Sinterklaasfeest met jullie gezin of familie te vieren! Het bezoek van de Sint en zijn Pieten duurt ongeveer een half uur. Onze chauffeur zorgt ervoor dat de Sint en zijn Pieten...meer...
Kenmerken: Bedrijfsbezoeken, Sint en 2 Pieten op bezoek, Sint en meerdere Pieten in winkelcentra, op markten, Sinterklaas op bezoek bij Basis School of vereniging, ...
 
 
sinterklaas-gouda(8.0/10.0)9.7km
Gouda - Waterruit 35
sinterklaas en zijn pieten inhuren voor een geslaagd sinterklaasfeest in gouda en omgeving. Wij zetten ons in om het Sinterklaasfeest te behouden. Het is in onze ogen het mooiste en leukste kinderfeest van het jaar. Wij komen op scholen, bedrijven, buurtverenigingen en huisbezoeken. Wij doen dit...meer...
Kenmerken: Sinterklaas huren
 
 
Sint bestellen? Scouting '63 bellen!(8.0/10.0)11.8km
Leimuiden - Kerklaan 100
Sint bestellen? Scouting '63 bellen!! Het spreekt eigenlijk al voor zich.. Wilt u ook graag dat Sinterklaas een bezoekje bij u thuis komt brengen? Dan kunt u contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer. (u krijgt dan gelijk informatie over de kosten e.d.) De Sint komt altijd met 2 pieten, die het...meer...
Kenmerken: Bedrijfs bezoekjes, Huren van Sinterklaas met pieten, School bezoekjes, Verhuur pietenpakken incl. smink e.d., ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Amsterdam - Delfgauw - Delft - Den Haag - Gouda - Haarlem - Hoofddorp - Leimuiden - Woerden - Zoetermeer

Zoek op postcode

Recensieregelement

Veel gestelde vragen

Sinterklaas Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Plaats bedrijf - Contact