Sint-Centrale Deventer

Sint-Centrale Deventer

8 / 10.0
(2 stemmen)
Deltalaan 172
7417VL Deventer
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@sint-centraledeventer.nl
52.2548856.188637
2 4.046357615894 2 8
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Sint-Centrale Deventer heeft ruim 13 jaar ervaring met het Sinterklaasfeest. Wij kunnen hierdoor aan (bijna) al uw wensen voldoen.

Helaas zijn er voorbeelden van Sinterklazen en Pieten die hun vak niet zo serieus nemen. Dronken aankomen bij huisbezoeken, kinderen kleineren of gewoon niet komen opdagen. Hierdoor komt de geloofwaardigheid en het plezier dat bij dit typisch hollandse feest hoort, in het geding.

Sint-Centrale Deventer neemt het vak wél serieus. We dragen professionele kleding welke gelijkend is aan de kleding die op TV gedragen wordt. De pakken worden met de hand ontworpen en gemaakt, waardoor ieder pak uniek is. Wij vinden dat het Sinterklaasfeest een écht feest moet zijn. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders, opa's, oma's buren en alle andere aanwezigen. Wij zijn uiteraard vrij van drugs, alcohol en we roken niet. Wij zijn al langer actief in Arnhem en omstreken, en staan daar zeer goed aangeschreven.

Kenmerken

Kenmerken:
Sinterklaas huren
Zwarte pieten huren
intochten

Reviews

Plaats een review
|
dit jaar weer
We hebben dit jaar voor het 2e jaar op rij geboekt bij Sint-Centrale Deventer. Vorig jaar was zo geweldig leuk. dat doen we dit jaar zeker weer. Jammer dat er in Deventer niet meer van deze bedrijven zijn, die het zo goed neer kunnen zetten als Sint-Centrale Deventer. Ze laten iedereen het sprookje weer meemaken zoals dat zou moeten! Gewoon helemaal geweldig. Mooie Sint, en geweldige pakken! Ik dacht dat de tv Sint hier binnen kwam lopen vorig jaar, en dit jaar schijnt het nog beter te zijn. Ik kan niet wachten tot het 5 decembet is!!!
zeer leuke interactie met de kinderen. Rustige mooie Sint, Op de hoogte van de ontwikkelingen op tv/bioscoop geweldige uitstraling
30 minuten was alsnog te kort, wilde ze wel de hele avond bij me op de koffie hebben zitten
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig
Vorig jaar een bezoek gehad van de Sint met 3 pieten van Sint-centrale Deventer. Wat een feest was dat. Geweldige sint, en zeer mooie en proffecionele pieten. Volgend jaar zeker weer.
tv gelijkende pakken van sint en piet zeer proffecioneel Strooigoed garantie
heb ik niet kunnen ontdekken
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Sint en Piet verhuur Deventer(8.0/10.0)2.1km
Deventer - Jan Blankenpad 9
Verhuur van sinterklaaskostuums, zwarte pietenpakken, kerstmanpakken en paashaaspakken in de regio Deventer. Wij komen ook op huisbezoek vanaf 13 November. Tevens verkoop pietenpakken...meer...
Kenmerken: Sinterklaas huren, Verhuur sinterklaas kleding, Verkoop sinterklaas kleding
 
 

Plaatsen in de buurt

Aalten - Braamt - Dedemsvaart - Doornspijk - Driel - Duiven - Hengelo Ov - Vroomshoop - Westervoort - Zwolle

Zoek op postcode

Recensieregelement

Veel gestelde vragen

Sinterklaas Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Plaats bedrijf - Contact